Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с кода на касетофона

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с кода на касетофона

какво да се направи като ми дава ---- тези черти на оригиналния касетофон на алфа 156 някой да има идея как се прявят нещата

Има писано - ама айде пак. ---- очаква да Му набиеш кода (ако го имаш). Ако три пъти набиеш грешен код, ти дава ERROR. Тогава вкл. радиото, даваш на контакт и чакаш 30 мин. без да палиш. Отново се появява ---- и чака код. Сега питай откъде да го вземеш - има го на едно картонче, което може би си получил заедно с ключовете. Ако го нямаш - сваляш, разкодират ти го и караш.

Дай пет лева!

Шегу-увам се! Успех!

Comment

разкодирането е 10-15 лв
      на мен един майстор направо ми измаха чипа за кода,на един касетофон блаупункт,според мен това е по добрият вариянт,защото е малко тъпо след всяко откачане на акомулацията да въвеждам тоя миризлив код
      Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist
        Има писано - ама айде пак. ---- очаква да Му набиеш кода (ако го имаш). Ако три пъти набиеш грешен код, ти дава ERROR. Тогава вкл. радиото, даваш на контакт и чакаш 30 мин. без да палиш. Отново се появява ---- и чака код. Сега питай откъде да го вземеш - има го на едно картонче, което може би си получил заедно с ключовете. Ако го нямаш - сваляш, разкодират ти го и караш.

Дай пет лева!

Шегу-увам се! Успех!
        :P yes Дано да стане ще има бира че направо ебаси и каръка едвам си смених 4 крушки на бензина и водата и сега пък код на касетофона

Comment

15 лв.е разкодирането и става за 10 минути
          0888515205

Comment

Значи, днес извадих касетофона (оригиналния на 156) и после пак го сложих , след което на дисплея стои само ---- и не приема никакви цифри пробвах процедурата с 30-те минути нищо, иначе кода си го знам ама не ми позволява никак да го въведа. До преди това си работи без проблем..... някой да има идея по случая
            sigpic Alfasud/156 1.8ex
            156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

и моя е тъка :P или беше щото ся прашясва в един шкаф би трябвало да има лекарство.и най-добре е да се махне чипчето за кода ако е възможно за тази марка(на един старичък блаупункт ми го махнаха,щото ходех през 2 седмици да го разкодирват и си губех кодовете )
              Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Кофти работа от няма нищо, а аз така си го харесвах катрастафона баси тъпото
                sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

Първоначално публикувано от Galeano
                  Значи, днес извадих касетофона (оригиналния на 156) и после пак го сложих , след което на дисплея стои само ---- и не приема никакви цифри пробвах процедурата с 30-те минути нищо, иначе кода си го знам ама не ми позволява никак да го въведа. До преди това си работи без проблем..... някой да има идея по случая
                  Значи не е 30 мин а 1 час
                  И се прави така взимаш си 1 вестник и сядаш в колата даваш контактния ключ да ти светнат лампите на таблото и пускаш касетофона да свети от бутона он и чакаш след 1 час -+ 5 минути ще ти изпише че иска да му въведеш кода пишеш го и си готов
                  Дано да съм ти помогнал :P

Comment

И при мен беше сьщото и...последва разкодиране.
                    0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian
                      И при мен беше сьщото и...последва разкодиране.
                      При мен пък стана!!!

Comment

Благодаря момчета!!! Системата работи
                        sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

cool

Comment

Добре де, къде ги разкодират в Сф.?
                            2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                              Добре де, къде ги разкодират в Сф.?
                              На Ломско шосе го разкодираха моя но не им знам точния адрес.Ако искаш звьнни ми ще ти обясна как да го намериш-0888515205 Мариян
                              0888515205

Comment

Working...
                              X